dimecres, 12 de desembre del 2007

ROSQUILLES D’ANÍS

INGREDIENTS:
  • 500 ml d’oli

  • 200 ml d’anís

  • 125 g de sucre integral

  • 2 taronges
  • 1 llimona
  • 1 kg o més de farina semi integral
  • 1 sobre de llevat o bicarbonat


PREPARACIÓ:
Comença abocant l’oli en una plata gran.



Afegeix-hi el got d’anís dolç i el sucre.

Ara incorpora-hi la ratlladura de la pell de les dues taronges i de la pell de la llimona.

Esprem el suc de les dues taronges i l’hi afegeixes.



Tira-hi el llevat, incorpora-hi la farina a poc a poc. Potser necessitaràs més d’1 kg, segons la quantitat de suc que te n’hagi sortit; has d’incorporar-hi farina fins que es desenganxi de les parets de la plata. Quedarà una massa no gaire espessa però que no se t’enganxarà als dits.

Com que et costarà donar-li la forma de rosquilla per la consistència de la massa, et recomano que facis boletes i després els facis el foradet amb el dit.
Només ens cal posar-les al forn a 170 graus uns 25 minuts.

Treu-les del forn i, encara calentes, espolsa-hi sucre glacé i canyella en pols pel damunt.





Aquestes rosquilles també es poden fer fregides, serien les tradicionals, però aquesta alternativa és força interessant perquè no utilitzem tant d’oli!


BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Eduard ha dit...

Hummm. Que bones aquestes receptes.
No sentiu quina oloreta?.
Quina bona iniciativa.
Gracies a la Nuri i al Ferran.

Anònim ha dit...

Hola, segurament no emm ocneixereu pero no importa he lleguit la vostra recepta i la he vulgut ferper sorpendre la meva familia moltes gracies si no es per la vostra recepta no se que aves pugut fer.
a reveure ;D!!

Anònim ha dit...

i ja ho se moltes faltes ...