- 3 ous
- 1 iogurt
- (3 pots de iogurt) de farina integral
- (1 pot de iogurt) d'oli d´oliva
- (2 pots de iogurt) de sucre integral
- 1 sobre de llevat
- la pell d´una llimona
- fruits secs (pipes, avellanes, cacauets...)
- xocolata negra
Abans que res hem de engegar el forn per tenir-lo a punt per posar la massa de la coca! a uns 170º estarà bé. Comença a realitzar aquesta típica coca tirant els ous en una font.
A continuació barreja-li el iogurt sense llençar l'envàs que ens servirà de mesura de la resta d'ingredients. Li poses una mesura d'oli dues de sucre, i ves remenant.
Ralla la pela d’una llimona i afegeix a la font.
Ara ja pots posar el llevat, però mira que es dissolgui bé.
Agreguem 3 mesures de farina.
Agafa un motlle per enfornar i engreixa’l amb oli per que no sens enganxi la massa i puguem desemmotllar-lo millor. Bé doncs, un cop ja tinguis la massa a dins del motllo, ja pots enfornar!
El temps de cocció és entre 20 o 30 minuts. Però quant portis 15 minuts, treu la coca un moment i posa per sobre els fruits secs i la xocolata i enseguida torna a enfornar, s’ha de fer molt ràpid.Per a verificar que estar fet introdueix un escuradents dins de la coca, si surt sec, es que ja està ben cuita! Ens quedarà una coca esponjosa,, ràpida de fer i que sempre ens sortirà bé ja que les mesures ens les proporciona el propi iogurt !
BON PROFIT !!!!!!!
5 comentaris:
Per comptes de xocolata proveu a fer-la amb poma, tallada ben primeta, queda boníssim!!
Aquesta coca és una bona alternativa per fer un bon berenar, o esmorzar!!!!!!
mmmmmMMMMM!!!!
Aquesta coca pinta boníssima, i la variant de poma, estupenda.
Gràcies per compartir-ho!
Sònia
És fantàstic tenir la disponibilitat de les receptes de la Nuri. Cuina fàcil, divertida i molt important, sempre ecològica. Provarem de fer la coca!! *Eva*
Apa!! pero que buenooooooo!! molt maco el blog..tot m´encanta!!!
petonets!!!!
Eeeeeeeeiiiiiiiii que bo que està tot! i no porta pebrot!!!. Moltes i Moltes Felicitats per fer aquesta pàgina, faré més d'un servei i la donaré a conéixer. Ànims!!!
Publica un comentari a l'entrada