dimecres, 12 de desembre del 2007

PATÉ D’ALVOCAT (Guacamole)

INGREDIENTS:

  • 2 alvocats
  • 1/2 ceba petita
  • 1 llimona
  • 1 tomàquet
  • sal d’herbes
  • concentrat de poma
  • comí en pols
  • triangles de blat de moro (nachos)

PREPARACIÓ:
Per fer aquest fantàstic i refrescant paté, agafa un parell d’alvocats, pela’ls, treu-ne l’os i posa’ls en un bol.


Agafa mitja ceba, pela-la i afegeix-la-hi.

Fes un suc de llimona i aboca’l també al bol.



Amb l’ajut d’un túrmix, tritura-ho tot i tira-hi la sal d’herbes, un raig de concentrat de poma i el comí en pols.

A part, talla el tomàquet a daus petits i aboca’ls també al bol.

Ja tenim el paté fet, només cal tastar-lo i rectificar-ne el gust si cal, potser li falta més sabor àcid (de la llimona) o un gust més dolç (del concentrat de poma), o bé més salat (de la sal d’herbes). Un cop enllestit, ja te’l pots menjar. Si l’acompanyes amb els triangles, ja veuràs que n’és de bo!!!


BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!