
- macarrons
- cebes
- pebrot vermell i verd
- tomàquets ratllats, o de llauna
- tonyina
- orenga
- sal
- sucre integral de canya o concentrat de poma
- oli d’oliva
PREPARACIÓ:

Posa una olla amb força aigua al foc, quan arrenqui el bull hi tires els macarrons junt amb una mica de sal.



Quan els macarrons estiguin al dente, per saber-ho només et cal agafar-ne un i partir-lo pel mig, si encara es veu en el centre un color més fosc, voldrà dir que son crus, quan tenen el mateix color vol dir que ja pots apartar-los ràpidament!, els coles en una escorredora i els hi tires un rajolí d’oli perquè no s’enganxin.
Ja pots barrejar els macarrons amb la salsa i els deixes uns segons al foc, si queden molt eixuts pots afegir l’aigua amb que has bullit els macarrons.

Aquests macarrons estant inspirats per una mare i ex presidenta de l’Ampa de l’escola, gràcies Montserrat.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada